Breaking News
A do ta zgjidhnit të ju shpëtonte? - Wednesday, 30 July 2014 20:47
Vildanja bëhet 'pis' - Wednesday, 30 July 2014 11:15
Japonezët interpretojnë 'Shotën' (video) - Wednesday, 30 July 2014 11:20
Rita uron Bajramin në shqip - Wednesday, 30 July 2014 11:10

Në ketë rubrikë me Humor shqip mund të gjeni Video humor nga artistet shqiptare të publikuara në YouTube apo në rrjetet tjera sociale. Shiko Humor Shqip.
video te zgjedhura me humor shqip

Wednesday, Jul 30 2014

Ai u martua me një nuse nga diaspora, por nuk i dinte sjelljet si do ti bënte.

Tuesday, Jul 29 2014

Haxhi Cima n'diskotek

Written by Published in Humor Shqip

Shkon te kojshia të ja bëjë urime për haxhillakun.

Sunday, Jul 27 2014

Grat e Kqia

Written by Published in Humor Shqip

Ato janë në pritje të mëdha për të bërë shum para.

Saturday, Jul 26 2014

Babi iku nëna

Written by Published in Humor Shqip

Niset nëna të del në qytet në orët e vona.

Friday, Jul 25 2014

Lufta

Written by Published in Humor Shqip

Ende ka njerëz me trauma të luftës.

Thursday, Jul 24 2014

Ai ende është në formë që ti emitoj këngëtarët tonë.

Wednesday, Jul 23 2014

Gruja tek familja e saj

Written by Published in Humor Shqip

Si duket ata janë ende fillim, dhe se gruaja kërkon të shkoj te nëna e saj.

Tuesday, Jul 22 2014

Mjeku Matrapaz

Written by Published in Humor Shqip

Si fitojë mjekët tanë, dhe si i marrin të hollat e tyre.

Page 1 of 57

Abonohu ne Kanalin ton Muzikore

Humor Shqip

LIDHU ME NE

Më te shikuarat gjate javës