Rezultatet e fundit në shumicën e komunave

04 Nov 2013

Janë dhë shifra pothuajse përfundimtare në shumicën e komunave, ku disa prej kandidatëve i qojnë në balotazh ndërsa disa prej tyre edhe fitues në raundin e parë. 

Ne do të ju japim shumicën e komunave, në të cilat mund të shihni rezultat pas numërimit të votave të më shumë se 70 % të tyre, shkruan Zëri.

Prishtinë
 
Isa Mustafa, LDK, 44.3 %
 
Shpend Ahmeti, VV, 31%
 
Dragash
 
Salim Jenuzi, PDK, 33 %
Fatmir Mehmeti, LDK, 30.9 %
 
Ferizaj
 
Muharrem Svarqa, LDK, 33.7%
Agim Aliu, PDK, 39%
 
Gjakovë
 
Mimoza Kusari-Lila, AKR, 42%
Pal Lekaj, AAK-LDD, 37 %
 
Gllogoc
 
Nexhat Demaku, PDK, 62%
 
Graqanic
 
Branimir Stojanovic, G.I.Srpska 49%
Bojan Stojanovic, Savez Kosovkih, 34 %
 
Han i Elezit
 
Rufki Suma, I pavarur, 54 %
 
Istog
 
Haki Rugova, LDK, 50%
 
Junik
 
Agron Kuqi, LDD, 47%
Zenun Shala, LDK, 33%
 
Kaçanik
 
Besim Ilazni, PDK, 53%
 
Kamenicë
 
Shaip Surdulli, LDK, 32%
Begzad Sinani, PDK, 32%
 
Klinë
 
Sokol Bashota, PDK, 43%
Fadil GASHI, LDK, 24 %
 
Kllokot
 
Srecko Spasic, G.I.Srpska, 35 %
Sasa Mirkovic, Samosstalna Liberlana Stranka 29%
 
Malishevë
 
Ragip Begaj, IQM, 42%
Salih Morina, LDK, 26%
 
Novëbërdë
 
Bajrush Ymeri, LDK, 35%
Setislav Ivanovic, G.I.Srpska, 26%
 
Obiliq
 
Mehmet Krasniqi, LDK, 31%
Xhafer Gashi, AAK-LDD, 23 %
 
Partesh
 
Nenad Cvetkovic, SLS, 45%
Dragan Nikolic, GIR, 34 %
 
Podujevë
 
Agim Veliu, LDK, 50%
Naim Fetahu, PDK, 38 %
 
Prizren
 
Ramadan Muja, PDK, 37%
Eqrem Kryeziu, LDK, 25%
 
Rahovec
 
Idriz Vehapi, PDK, 40%
Smajl Latifi, AAK-LDD, 32%
 
Ranilug
 
Gradimir Nikolic, GIR, 39%
Milan Aritnovic, SNPK, 36%
 
Shtërpc
 
Bratislav Nikolic, SLS, 41%
Ivan Redzic, GIR, 38%
 
Shtime
 
Naim Ismajli, PDK, 53%
 
Skenderaj
 
Sami Lushtaku, PDK, 89%
 
Suharekë
 
Sali Asllanaj, LDK, 34 %
Ram Vataj, PDK, 29%
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Në Prishtinë, Isa dhe Shpendi në balotazh Për shkak të zgjedhjeve nuk mbahet mësim »
back to top