Seksi dhe seksualiteti

  • Saturday, Apr 27 2013
  • Written by 
  • font size decrease font size increase font size

Ky është një term kompleks me kuptime të ndryshme. Kjo mund të jetë varësisht prej interesave të një individi, preferencat. Seksualiteti lidhet me interesat seksuale  me atë se çfarë stimujve një person i përgjigjet. Çfarë mund të tërheqë dikë seksualisht nuk mund të tërheqë të gjithë në atë mënyrë.

Orientimi seksual i një personi

Seksualiteti mund të thotë orientimi seksual i një personi, kjo mund të jetë i drejtë, bi-seksuale dhe homoseksuale. Seksualiteti ose orientimi seksual i një personi mbetet një mister se përse kjo ndodhë. Seksualiteti në referencë ndaj 'vetes' do të thotë se si një person e percepton veten e tij / saj si një qenie seksuale.
 
Imazhi i trupit luan një rol të rëndësishëm në seksualitetin e personave që lidhin me trupin e tyre fizik. Seksualiteti është tejkalim nga paragjykimi nga shoqëria pasi format e saj të ndryshme janë konsideruar si "anormal" dhe e ndaluar. Por seksualiteti është diqka e natyrshme dhe instiktive të cilat vetëm mund të shtypen për një kohë por që doemos vihet në pah./10minuta/
Rate this item
(1 Vote)
Published in Lifestyle

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Abonohu ne Kanalin ton Muzikore

Kryeminister i Kosoves

Kush mendoni se do të jetë kryeminister i Kosoves, pas zgjedhjeve nacionale në Kosovë?

» Go to poll »
1 Votes left

Në Fokus

LIDHU ME NE

Më te shikuarat gjate javës