Breaking News

Dëgjo Radio Shqip Online. Te përmbledhura janë disa Radio Shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia si edhe Diaspora shqiptare. Radio me programe 24orshe me tema te ndryshme.
radio shqip online muzik shqiptare

Monday, Apr 14 2014

AlbaRadio

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo AlbaRadio Live me përfaqësi në Zvicër Dietlikon - Zürich. AlbaRadio transmeton qe nga viti 2005, pjesa më e madhe e dëgjueshmërisë janë bashkatdhetarët që jetojnë në vende të ndryshme te Evropës.

Thursday, Jun 20 2013

Radio Dukagjini

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo Radio Dukagjini Live ne Peje, 24 ore online me programe të ndryshme.

Radio Dukagjini një ndër Radiot me te dëgjuara ne Kosove.

Tuesday, Oct 15 2013

Radio Jehona

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo Live Radio Jehona 103.5 FM "Valë që Jehojnë Kudo" nga Kumanova Maqedoni, transmetim 24 orë online me programe të ndryshme nga Maqedonia dhe Diaspora. Radio Jehona një ndër Radiot e shum dëgjuara në Maqedoni dhe Diaspore.

Thursday, Jun 20 2013

Radio Kosova

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo Live Radio Kosova, transmetim 24 orë online me programe te ndryshme.

Radio Kosova një ndër Radiot më të dëgjuara ne Kosove.

Monday, Apr 14 2014

Radio Marimanga

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo Radio Marimanga Live me përfaqësi në Danimarkë. Radio Marimanga transmeton nga Fribourg përmes internetit 24orë. Transmetimet janë te shumëllojshme duke përfshire adhuruesit e te gjitha trevave shqiptare nga gjithë bota.

Wednesday, Oct 16 2013

Radio Mergimi

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo Radio Mergimi Live nga Studio Qëndrore Oyonnax në Francë, online transmetim 24 orë me programe të ndryshme.

Radio Mergimi një ndër Radiot më të preferuarat në Diasporë.

Wednesday, Jun 12 2013

Radio Star

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo Live Radio Star 96.4 FM Gjilan. Transmetim 24 ore me programe te ndryshme.

Radio shumë e dëgjuar ne Gjilan dhe rrethin.

Tuesday, Oct 15 2013

Radio Tirana

Written by Published in Radio Shqip

Dëgjo Radio Tirana live nga Shqipëria. Transmetime të temave të ndryshme nga Shqipëria. Radio Tirana transmeton 24 orë dhe është një Radio që transmeton shumë vite më pare.

Abonohu ne Kanalin ton Muzikore

Në Fokus

LIDHU ME NE

Më te shikuarat gjate javës