Print this page

Fjalor Shqip - Anglisht

15 Apr 2014

Për te gjithë ata qe dëshirojnë te mësojnë gjuhen Shqip Anglisht, ne ju propozojmë disa adresa në internet dhe aplikacione për iPhone apo Android, që të keni mundësin ti mësoni fjalët e para fillestare në gjuhen Angleze.

 

Faqja e internetit "goethe-verlag.com" përmban disa fjalor në gjuhe të ndryshme dhe gjithashtu dhe një fjalor për fillestaret që dëshirojnë të mësojnë Anglishtën. Në ketë fjalor janë disa fjale të zgjedhura të jetës së përditshme. Përkthimi behet edhe më i letë përmes Audio Sistemit dhe njëkohësisht ju lehtëson shqiptim e fjalëve.
fjalor shqip anglisht

 

 

Faqja e internetit "dict.cc" gjithashtu përmban një fjalor për fillestar në gjuhen Shqip – Anglisht. Fjalët fillestare janë te radhitura sipas Alfabetit. Faqja posedon edhe vendin ku mund te kërkoni fjalën që dëshironi ta përktheni. Gjithashtu edhe ky fjalor është i pasur për fillestaret që dëshirojnë të mësojnë Anglishtën.
fjalor shqip anglisht

 

 

Google përmban fjalorin "Google Translate" tashmë shumë i njohur në opinion me shumë gjuhë të ndryshme i cili mund të përdoret edhe për përkthimin e dokumenteve apo faqeve të internetit në gjuhen që e preferoni. Përdorimi është i letë, shkruaj fjalën Shqip dhe shtyp butonin përkthe. Edhe te fjalori Google Translate është mundësia që fjalët që i përktheni ti dëgjoni përmes Audio Sistemit.
fjalor shqip anglisht

 

 

Last modified on Wednesday, 14 May 2014 17:28
Rate this item
(54 votes)