Print this page

Kandilat e pa rrezikshem

23 May 2014

Si vjen deri te përfundimi ‘Kandilët e Artë’ dhe ‘Kandilët e Hënës’ që jetojnë vetëm në këtë liqe, kanë qeliza thumbuese, por që nuk kanë efekt në lëkurën e njeriut. 

Zhytësja profesioniste, Nana Trongratanaëong është zhytur 15 metra thellë në ‘mbretërinë e kandilëve’ ndërsa këtë e ka regjistruar në video.

Rate this item
(0 votes)