Print this page

E dashura e dehur

24 May 2014

Si është fillimi i një qifti në shtrat.

Si fillim dëgjon ankesat e të dashurës dhe deri sa e dashura ja spjegon ata fillojnë ta pijnë, aqë shum ata pijë alkool sa që pas një kohe vajza mbetet pa ndjenja dhe nuk dëgjon asgjë.

Rate this item
(0 votes)