Print this page

Pesë vjeçari me tri të dashura

26 May 2014

Djaloshi pesë vjeçarë është në hall të madhë.

Halli i tijë është se ka tri të dashura dhe se njërën ka vendosur ta braktis sepse nuk mundet me të trijat edhe pse ende nuk e ka vendosur se cilën.

Rate this item
(0 votes)