Print this page

Fëmijët më të fortë në botë

27 May 2014

Stroe që është nëntë vjeç dhe vëllai i tij Claudiu, dy vjet më i vogël, ushtrojnë çdo ditë me pesha dhe ushtrime fizike.

Muskujt e tyre të barkut mund të krahasohen me një sportist profesionit, ndërsa muskujt e duarve janë në formë të kënaqshme.

Rate this item
(0 votes)