Print this page

Dy litra Jack për 55 sekonda!!

11 Jul 2016

Ndoshta do të ju duket e pa besueshme mirëpo është e vërtet.

Ai quhet Ernest Acosta dhe mbrenda 55 sekondave piu dy litra Jack Daniels, për më shum shikojeni edhe ju videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)