Print this page

Atletja me taka!!

12 Jul 2016

Atletja braziliane ka treguar disa aftësi shum të jashtzakonshme.

Kjo e fundit quhet Raquel Benetti, dhe u ul në një divan pranë pishines dhe pa pritur ka filluar të ekzekutoj me topnë mënyr të quditshme, për më shum shikojeni videon e mëposhtme.

Rate this item
(0 votes)