Print this page

Gëzimi se u punësua përfundoi në ...

21 Jul 2016

Nuk mund ta përshkrunte ndjenjën që u punësua.

Dhe nga gëzimi ai kishte dal për të pirë dhe në mëngjes kur u zgjua pa veten në një kulm të një qendre tregtare.

Rate this item
(0 votes)