Print this page

Dhëndrri dhe vallëzimi i tij!!

22 Jul 2016

Ndonjëher jo vetëm nuset din të bëjnë befasira në dasmë.

Kjo e fundit ndodhi në Derry të Irlandës kur gjatë ceremonisë së darsmës dhëndrri me shok të tij i befasoi të ftuarit, për më shum shikojeni videon e postuar në kanalin tonë.

Rate this item
(0 votes)