Print this page

Kasapi pa dhimbje !!

23 Jul 2016

Ndonjëher edhe fermerët janë shum të këqijë.

Kjo video është xhiruar në Peru ku shihet një kasap i cili i lë pulat pa ndjenja  me një teknik të karates, dhe i bënë gati për prerje dhe pastrim.

Rate this item
(0 votes)