Print this page

Fantazma në taksi !!!

26 Jul 2016

Edhe pse të gjith themi se jemi të fort kjo nuk është e vërtet.

Vetëm në faktin se je duke hypur në një taksi krejt vetëm dhe pa pritur i bashkangjitet edhe një fantazëm kjo na bënë të tmerrohemi për më shum shikojeni videon e cila është xhiruar në një qytezë të Japonisë.

Rate this item
(0 votes)