Print this page

Gazetarja pa zë..

04 Aug 2016

Kur është në pyetje shëndeti ajo vendoset në rend të parë.

Gjatë transmetimit të motit në kanalin e BBC gazetarja humbi zërin, dhe si u mundua ta zgjidhte ajo këtë problem kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)