Print this page

Speci djegës e bëri të...

25 Aug 2016

Të rinjët janë shum të aftë për eksperimente.

Mirëpo eksperimenti i radhës është nga një djalosh i ri i cili bëri eksperiment me 1.250 shishe të sosit djegës dhe hyri aty, por qka ndodhi kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)