Print this page

Qka bënë vajza me gjuhë të gjatë..

31 Aug 2016

Ajo është vetëm një 20 vjeçare e cila ka një dhunti të veçant.

Ajo quhet Gerkary Blanco e cila vjen nga Florida dhe e ka një gjatësi të gjuhës më të madhe se normalja, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)