Print this page

Fitorja mund të jetë humbje...

03 Sep 2016

Ndonjëher kur mendon se je fitues mund të dështosh.

Kjo i ndodhi Jamie Wilkins i cili ishte pjes e një garës në çiklizëm dhe ai kishte menduar se ishte fitues dhe filloi festën më herët mirëpo si dështoi ai kjo ju mbetet ju që ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)