Print this page

Mësuesit me eskavator

05 Sep 2016

Për fëmijët ndonjëher është shum mire kur mësuesit e tyre mungojn.

Sidomos kur ka reshje shiu apo ndonjë stuhi siçë ndodhi në Vietnam, kur mësuesit mbetën anen tjetër të rrugës dhe nxënësit menduan se kishin ditë të lirë.

Rate this item
(0 votes)