Print this page

Preu doren dhe u alivanos

07 Sep 2016

Ndonjëher kur munduhesh të bëhesh i zgjuar përfundon duke u lënduar.

Ai quhet Lance Stewart dhe tentoi të imitoj Fruit Ninja dhe ti pres pemët me dy shpata, mirëpo si përfundoi kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)