Print this page

Peshku në tokë...

08 Sep 2016

Dëshira për mbijetesë është e madhe, dhe të gjith dëshirojn të jetojnë.

Këtë më së miri na tregon një video e xhiruar në Kinë kur një peshk kishte lëvizur nëpër tokë të thatë deri sa e ka gjetur pellgun.

Rate this item
(0 votes)