Print this page

Obama falenderon Obamen !!!

14 Sep 2016

Gjithkush mund ta livdojë veten mirëpo sikur presidenti Obama jo.

Ai tha “Më shumë amerikanë janë duke punuar, të hyrat janë duke u rritur, varfëria po bie… dhe gazi është dy dollarë për galon”, ka thënë Obama për të mos ndaluar me kaq. “Faleminderit Obama”, ka thënë më tej ai. Mirëpo si ka reaguar publiku kjo ju mbetet q“Më shumë amerikanë janë duke punuar, të hyrat janë duke u rritur, varfëria po bie… dhe gazi është dy dollarë për galon”, ka thënë Obama për të mos ndaluar me kaq. “Faleminderit Obama”, ka thënë më tej ai. ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)