Print this page

Propozimi në letra...

19 Sep 2016

Të gjithë femrat e kanë ëndërr propozimin për martes.

Dhe jemi mësuar ti shofim meshkujt në njërin gju për propozim mirëpo ky i fundit e bëri diqka më ndryshe dhe që na qudit të gjithëve, por se qfar bëri ai kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)