Print this page

Marimanga nga bananja...

23 Sep 2016

Ndonjherë mund të ndodh gjithqka mirëpo në ushqim.

Ajo quhet Kiersta Rhea dhe vjen nga Shtetet e Bashkuara kur e kishte filmuar momentin kur nga bananja e djalit të saj doli një marimangë.

Rate this item
(0 votes)