Print this page

Droni që ndalon fluturimet...

28 Sep 2016

Ndonjëher kur diqka është e ndaluar është e ndaluar.

Sikurse sot që ndodhi në hapsirën ajrore të Aeroportit ndërkombëtar të Dubait, kur kalonte një dron dhe përshkak të kësaj gjëje të pa autorizuar ndaluan fluturimet.

Rate this item
(0 votes)