Print this page

Djaloshi që pinte cigare ja se si është bërë tash...

30 Sep 2016

Ndonëse na shokoi të gjithëve lajmi i dy vjeçarit nga Indonezia kur filloi të pinte cigare.

Por nga shqetësimi i djaloshit 2 vjeçar shteti Indonezia morri masa dhe e dërguan në një qendër rehabilitimi dhe aty ai nuk qëndronte i qetë dhe shkaktonte tjera probleme, mirëpo ai fal mjekëve po bënë tashmë një jetë të shëndetshme.

Rate this item
(0 votes)