Print this page

Mësuesi rrah nxënësit e tij ...

01 Oct 2016

Ai ai është ligjërues i gjuhës angleze dhe quhet Pradeep Arora.

Mirëpo ai përkundër faktit që është mësimdhënës i mire ai i rrah mizorisht nxënësit dhe i qëllon me shkop.

Rate this item
(0 votes)