Print this page

Si u ndalua çiklisti nga kalimtari???

02 Oct 2016

Ndonjëher dikush duhet të ndaloj që të marrësh mësim.

Kjo ngjarje ndodhi në Londër kur një njeri i nervozuar ndalon dhunshëm një çiklist derisa ai ishte gabim dhe kalonte në dritën e kuqe.

Rate this item
(0 votes)