Print this page

Puntorët me veturë të buzëqeshur...

03 Oct 2016

Po thuajse të gjithë prej nesh kemi probleme me udhtime gjat vajtjes dhe ardhjes në punë.

Mirëpo një grup punëtorësh kishin bërë zgjidhje më të mirë se sa në autobus apo tren, për qka është fjala shikojeni edhe ju videon.

Rate this item
(1 Vote)