Print this page

Arkatarja apo pijaneci...

04 Oct 2016

Ndonjëher po të jesh edhe arkatare është e vështirë.

Ajo quhet Evgenia dhe ishte e tronditur kur një pijanec e kërcënon atë me armë dhe i kërkon të holla.

Rate this item
(0 votes)