Print this page

Tavolina rrotulluese

07 Oct 2016

Ndonjëher kur munduhemi të bëjmë diqka më ndryshe mund të pësojmë.

Ai është një baba nga Montreali i Kanadasë dhe mbeti i shtrirë për toke pasi ai u rrëzua nga një tavolinë.

Rate this item
(0 votes)