Print this page

Si u hodh në autobus nga pema??

08 Oct 2016

Ndonjëher kur të jesh në dilema mundohesh të bëshë zgjidhje në qdo mënyrë.

Kjo ngjarje ndodhi në Londër kur ai hidhet nga pema në autobusin dykatësh dhe pastaj bënë xhiro nëpër Londër, për më shum shikojeni edhe videon.

Rate this item
(0 votes)