Print this page

Djaloshi në stuhi pak më ndryshe se ...

09 Oct 2016

Të gjith mundohemi të jemi më ndryshe se të tjerët.

Kjo gjë ndodhi nga një student kur të gjith ishin mbyllur brenda kur kishte filluar një stuhi dhe reshje shiu ai ishte zhveshur dhe kishte marrë një flamur të Shteteve të Bashkuara dhe vraponte në rrugë, për më shum shikojeni edhe ju videon.

Rate this item
(0 votes)