Print this page

Breshka mund lepurin sërish...

14 Oct 2016

Të gjith e dini fabulën e famshme mes lepurit dhe breshkës.

Ata e realizuan këtë edhe në jetën reale, se si lepuri ndalet të pushoj në mes të rrugës duke thënë se kam kohë të mjaftueshme dhe kur breshka e tejkalon atë në fund.

Rate this item
(0 votes)