Print this page

Reagimi ndaj rrobave të Hallowenit...

16 Oct 2016

Jo të gjithë e duam festën e Hallowen-it.

Këtë na tregon një djalosh i cili vjen nga Miçigani i Shteteve të Bashkuara kur ai shkoi në një market me nënën e tij dhe e pa një skelet me flok të gjata mirëpo cili ishte reagimi i tij kjo ju mbetet që ju ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)