Print this page

Dasëm apo tragjedi ...

18 Oct 2016

Ndonjëher është e tepërt kur mundoheni të bëni diqka më shum gjatë darsmës tuaj.

Kjo ndodhi në Bejrut të Libanit kur dasma për pak nuk u kthye në një tragjedi kur nusja dhe dhëndri hedhen në pishin, mirëpo si ja dulen ata kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)