Print this page

4 vjeçe dhe din të flas 7 gjuhë...

19 Oct 2016

Ndonjëher nuk është e kotë se thuhet ka disa njerëz që kanë talent.

Kjo e fundit ndodhi kur një vogëlushe 4 vjeçare nga Moska din ti flas shtatë gjuhë të botës, ajo quhet Bella Devyatkina dhe dinë të flas anglisht, spanjisht, gjermanisht, frëngjisht, kineze dhe arabisht normalisht edhe gjuhën e saj rusisht.

Rate this item
(0 votes)