Print this page

Macja në emision të drejtpërdrejtë...

20 Oct 2016

Në televizionin turk Denizil u shfaq një mace në emision.

Drejtuesi i emisionit ishte Kudret Celebiogu ishte në emionin të mengjesit në Radio Televizionin Denizli kur aty pa pritur hyri një mace dhe se çfarë bëri ajo kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)