Print this page

Djaloshi doli për pazar dhe si përfundoi ?!!

21 Oct 2016

Ndonjëher kur ti lëmë fëmijët për zgjedhjen e të bërë pazar mund të mbesim pa të.

Këtë na tregon një baba i pa kujdesshëm i cili vjen nga Belgjika dhe e lejon djaloshin e tij të bëjë pazarin e javës mirëpo i tërë pazari përfundon në çokollata dhe akullore, për më shum shikojeni videon.

Rate this item
(0 votes)