Print this page

Fundi gjuetis ...

24 Oct 2016

Ai i ka 12 vite qe mirret me gjueti me babain dhe gjyshin e tij.

Mirëpo karrieres së tij si vrasës i kafshëve i ka ardhur fundi por se për qfar arsyje kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)