Print this page

Kjo ndodh kur të lirohet malli

26 Oct 2016

Kur bie zbritja në supermarkete mund të kemi edhe shkelje të njerzëve.

Kjo ndodhi në një supermarket në Rio de Janiero të Brazilit kur ata mësuan që ka lirim të mallit ku aty janë rrëzuar dhe e kan shkelur njëri tjetrin duke hyr brenda.

Rate this item
(0 votes)