Print this page

Si i hargjoi 12 mijë litra coca cola

31 Oct 2016

Kur je i vjetër dhe je në pension nuk ke se çfarë bënë dhe vetëm dëshiron të eksperimentosh.

Këtë t antregon një plak 73 vjeqar i cili vjen nga Sheder një pjes në juglind të Latvisë që kishte mbushur një grop me 12 mijë litra coca cola për ta zhdukur ndyshkun e veturës së tij.

Rate this item
(0 votes)