Print this page

Si përfundoi në frigorifer??

01 Nov 2016

Ajo quhet Chloe Teakle dhe vjen nga Britania e Madhe ku ajo kishte humbur balancin e saj.

Ajo ështv vetëm 23 vjeçare dhe ka humbur balancin ku përfundoi në frigorifer.

Rate this item
(0 votes)