Print this page

Si jetoi 34 vjet me një krokodil!!

04 Nov 2016

Jo të gjith e kan frikë nga krokodili.

Një 65 vjeçar nga japonia kishte marrë një krokodil kur ai kishe qenë i vogël dhe ai me të u rrit dhe është bërë 2.1metra i gjatë dhe peshon 46 kilogram, mirëpo si kujdeset ai për të kjo ju mbetet juve që ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)