Print this page

Si u largua nga mishi...

05 Nov 2016

Pas 22 vitesh diteë nga mishi, ajo vendos të provojë atë.

Kjo e fundit quhet Stephania Potakis dhe nuk e kishte konsumuar mishin që nga shkolla fillore, ajo tregon se mishi qenka i shijeshem i lëngshëm dhe se nuk gjendet kjo shoje tek ushqimi i saj i përditshëm.

Rate this item
(0 votes)