Print this page

Vajza anoreksike bëhet 300 kilogramë

06 Nov 2016

Ajo ishte 48 vjeçare dhe quhet Debbie Reason dhe peshon 300 kilogramë.

Ajo thotë se tërë këtë peshë e ka prej nënës së saj sepse ajo mendonte se vajza do ti bëhej anoreksike dhe i kishte dhënë racione të mëdha dhe shum të shpeshta.

Rate this item
(0 votes)