Print this page

Çka ju ndodh femrave këmbngulëse ?!

09 Nov 2016

Ndonjëher femrat janë shum këngulëse dhe nuk mund të arrijn asgjë me të.

Kjo i ndodhi një gruaje në një qendër tregtare në Britani të Madhe kur ajo nuk ndalonte së ecuri në drejtimin e kundërt me shkallët lëvizëse.

Rate this item
(0 votes)