Print this page

Gjysmë shkallë gjysmë liftë ...

10 Nov 2016

Mjeti i cili mundëson të lëviz lart posht në shtëpit tuaja.

Kjo që mund ta shihni ai është një kombinim i shkallëve dhe liftit i cili lëviz me duart dhe këmbët tuaja, për më shum shikojeni videon e mëposhtme.

Rate this item
(0 votes)