Print this page

Babai dhuratë...

12 Nov 2016

Ndonjëher po të marrësh dhurata para kohe për ditëlindje është shum e këndshme.

Kjo i ndodhi një vogëlushes nga Anglia kur ajo nuk e kishte parë babain e saj për dy muaj dhe ai i erdhi një ditë para kohe.

Rate this item
(0 votes)